MEGA I ON NA VISOKOM NIVOU: Matej Rudan MVP marta u ABA ligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 13:40

MEGA I ON NA VISOKOM NIVOU: Matej Rudan MVP marta u ABA ligi

Hrvatski centar pomogao svom klubu da ostvari sve četiri pobede.

Košarkaš Mege Matej Rudan proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) meseca marta u ABA ligi, saopštilo je regionalno takmičenje na zvaničnom sajtu.

Mega je pobedila u sve četiri utakmice tokom marta meseca, dok je hrvatski centar na utakmicama prosečno beležio 16,3 poena, 6,3 skoka, 1,3 asistencije uz indeks korisnosti 20.

 - Ova nagrada nije samo moja, mnogo dugujem svojim saigračima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ovog meseca sam postigao uspeh, ali to je mogao da bude bilo ko od nas, pošto smo svi igrali na neverovatnom nivou. Važno je da igrate kao tim. Kada ceo tim igra dobro mi pobeđujemo. Kada usporimo i udaljimo se od ovakvog razmišljanja, onda stvari ne idu onako kako mi želimo - izjavio je Rudan.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Rudan MVP u martu

Izvor: B92, 01.Apr.2023

Košarkaš Mege Matej Rudan proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) meseca marta u ABA ligi, saopštilo je regionalno takmičenje na zvaničnom sajtu...Mega je pobedila u sve četiri utakmice tokom marta meseca, dok je hrvatski centar na utakmicama prosečno beležio 16,3 poena, 6,3 skoka, 1,3 asistencije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.