MEDVEDEV SE IZLANUO: Poznato je termin meča Đokovića i Alkaraza!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2023, 18:59

MEDVEDEV SE IZLANUO: Poznato je termin meča Đokovića i Alkaraza!

Još samo da organizatori potvrde...

Srpski teniser Novak Đoković igraće svoj polufinalni meč Završnog mastersa u večernjem terminu (21.00) u subotu. Tako je barem ako je verovati rečima Danila Medvedeva, koji se izlanuo na konferenciji za medije posle meča sa Karlosom Alkarasom.

Ruski teniser je otkrio da će imati malo vremena za odmor pred njegov meč sa Janikom Sinerom, koji će biti prvi na programu prvog dana vikend (14.30).

- Energija kada znate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ste prošli i imate meč da igrate nije ista, za mene postoje određeni delovi tenisa gde ne kontrolišem energiju dovoljno. Dva puta sam bio u goroj situaciji, bolje da kažem u sličnoj. Energija nije ista. Ne želite da skočite i da povredite koleno, to nikad ne radim, samo koristim kao primer. Imam novi meč u 14.30. Moram da počnem da razmišljam kako da ga dobijem, žao mi je Rubljova koji se radovao meču večeras - izjavio je Medvedev.

Posle tog duela će biti poznat prvi polufinalista, dok ćemo drugog dobiti iz duela Novaka Đokovića i Karlosa Alkarasa.

Njih dvojica su se do sada sastajali četiri puta i imaju po dve pobede. Prvi i jedini put su na betonu igrali u finalu Sinsinatija, u jednom od najboljih mečeva ove sezone. Drugi će upisati upravo u italijanskom gradu, ali na daleko bržoj podlozi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.