MEDITERANSKE IGRE: Odbojkašice u polufinalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2022, 19:27

MEDITERANSKE IGRE: Odbojkašice u polufinalu

Srbija savladala Egipat sa 3:1.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Mediteranskih igara u Oranu pošto je savladala u četvrtfinalnom meču Egipat sa 3:1 (25:11, 25:20, 25:27, 25:21) u meču koji je trajao skoro dva sata.

Srbija je lako rešila prvi set u svoju korist, da bi u drugom Egipćanke zaigrale nešto bolje, ali nisu mogle da spreče Srbiju da povede 2:0. U trećem je viđena najveća borba ,a Egipćanke su uspele da osvoje set >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na razliku. Ipak, u četvrtom Srbije je kontrolisala dešavanja na terenu i uspela da ostvari trijumf.

U redovima Srbije je potpuno dominatna bila Vanja Savić sa 32 osvojena poena, dok je 15 dodala Minja Osmajić. Kod Egipćanki je Marija Morsi osvojila 14 poena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.