MEČ VREDAN PLASMANA U LŠ: Karamele dočekuje Sautempton!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 11:13

MEČ VREDAN PLASMANA U LŠ: Karamele dočekuje Sautempton!

Na programu je 26. kolo Premijer lige.

U ponedeljak su na programu poslednji mečevi 26. kola engleske Premijer lige, a ovo kolo zatvoriće okršaj između Evertona i Sautemptona.

Karamele se trenutno nalaze na sedmom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Vest Hem, a ono što i te kako valja napomenuti je da Everton ima čak dva meča manje u odnosu na ekipu iz Londona, pa je još uvek sve otvoreno kada je u pitanju plasman u Ligu šampiona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Inače, u prošlom kolu su izabranici Karla Ančelotija slavili na gostovanju u Liverpulu kada je bilo 0:2.

Posle tri meča bez pobede, Everton je slavio na gostovanju Liverpulu, i sada pun samopouzdanja čeka Sautempton (21.00) koji je u očajnoj formi. Karamelama je ovaj meč vrlo bitan u borbi za Evropu, a kvota na keca je 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Everton - Sautempton.

Ekipa Sautemptona je na jedan fantastičan način započela prvenstvo, ali nažalost, kako vreme prolazi tako i popularni "sveci" pružaju sve lošije partije.

Ovaj tim se trenutno nalazi na četrnaestom mestu na tabeli sa trideset osvojenih bodova, i evidentno je da "sveci" neće imati problema kada je u pitanju opstanak, ali isto tako valja napomenuti i da je Sautempton u jednom trenutku bio na mestu koje donosi plasman u Ligu Evrope.

U prošlom kolu je ovaj tim doživeo novi poraz i to na gostovanju Lidsa, a taj duel je završen rezultatom 3:0.

Meč Everton - Sautempton na programu je u ponedeljak od 21.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.