MATIĆ NA METI KRITIKA U ENGLESKOJ: Kolenom u međunožje, a lopta u autu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 10:11

MATIĆ NA METI KRITIKA U ENGLESKOJ: Kolenom u međunožje, a lopta u autu (VIDEO)

Neočekivano od srpskog asa.

Vest hem se revanširo Mančester junajtedu za vikend poraz u Premijer ligi. “Čekićari” su slavili na “Old Trafordu” sa 1:0 i eliminisali favorita već u trećoj rundi Liga kupa.

Za razliku od prvenstvenog meča koji je odigran u nedelju, kada je bio junak trijumfa “crvenih đavola”, bivši reprezentativac Srbije Nemanja Matić ovoga puta je imao ulogu negativca u porazu rezultatom 1:0.

Matić je u 59. minutu meča >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrlo neoprezno starovao na fudbalera gostujučeg tima Vlafimira Kufala, pošto ga je kolenom udario u međunožje kada je lopta već bila u autu. Za ovaj potez nije dobio ni žuti karton, a na društvenim mrežama je veliki broj negativnih komentara na račun poteza srpskog internacionalca.

Vi så den godt, Nemanja Matic.

Burde den udløse et eller andet efterfølgende, når der nu (vistnok) ikke er VAR i de indledende runder af Carling Cuppen?#pldk #mufcdk #otdkpic.twitter.com/cOUarCGVZ0

— Aidin Sarfaraz (@Aidinsarfaraz) September 23, 2021

A, pre samo nekoliko dana pričala se neka druga priča o Nemanji posle briljantne asistencije u Londonu koja je donela trijumf Junajtedu od 2:1.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.