MATEUS: Bajern ne može ovako da nastavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 20:03

MATEUS: Bajern ne može ovako da nastavi

Bavarci koloo pre kraja na drugom mestu tabele.

Nekadašnji fudbaler Bajerna Lotar Mateus izjavio je danas da je rukovodstvo kluba iz Minhena napravilo veliki broj grešaka u prethodne dve sezone, prenosi Bild. Rukovodstvo Bajerna je pre dva meseca iznenada smenilo trenera Julijana Nagelsmana, a na njegovo mesto je stigao Tomas Tuhel.

Bajern je potom eliminisan u četvrtfinalu Lige šampiona od Mančester sitija. Klub iz Minhena je tokom vikenda izgubio prvo mesto na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tabeli Bundeslige, pošto je na svom terenu poražen od Lajpciga (1:3). Bajern se kolo pre kraja prvenstva nalazi na drugom mestu na tabeli sa dva boda manje od prvoplasirane Borusije iz Dortmunda. Bajern je eliminisan i u četvrtfinalu Kupa Nemačke od Frajburga (1:2).

 - Bajern ne može ovako da nastavi. Mora da se napravi revizija i mora da bude posledica na terenu i van njega. Bez obzira na to kako se ko zove i koju poziciju igra. Ovo nije Bajern. Napravljeno je previše grešaka u svim sferama. Ne samo ove sezone već i prošle - rekao je Mateus i osvrnuo se na trošak Bajerna od 137,5 miliona evra u letnjem prelaznom roku. - Pitanje je da li ovo stvarno igrači za Bajern. Nisam to video u drugom poluvremenu protiv Lajpciga. Već nedeljama govorim da igrači moraju da pokažu koheziju, da se identifikuju sa klubom.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.