MASTERS ŠANGAJ: Nole GAZI sve pred sobom! Pao i DŽIN iz Južnoafričke Republike (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2018, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASTERS ŠANGAJ: Nole GAZI sve pred sobom! Pao i DŽIN iz Južnoafričke Republike (FOTO)

Srbin u polufinalu.

Novak Đoković nastavlja da ruši sve pred sobom i približava se tronu. Najbolji srpski teniser plasirao se u polufinale Mastersa u Šangaju posle pobede nad Kevinom Andersonom iz Južnoafričke Republike 7:6, 6:3. Meč je trajao sat i 43 minuta.

Moje oružje je reket! Nole kao Roki! Nezaustavljiv u ponovnom pohodu na svetski tron

NOLE DOBIO POZIV IZ HOLIVUDA: Ponuđeno mu je da glumi GENIJA! Evo šta je odgovorio
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Prema očekivanju viđena je iscrpljujuća borba, naročito u prvom setu, za koju su trebali debeli živci. Oba igrača su odlično servirala, tako da su brejk lopte bile retka pojava. Prva izgledna prilika ukazala se Andersonu u 12. gemu. Imao je ni manje ni više nego set loptu, ali je Novak uspeo da preokrene rezultat i izbori se za taj-brejk.

U borbi za prvi set, apsolutna dominacija Novaka. Brzo je došao do vođstva od 3:0, zatim je Anderson osvojio počasni poen, da bi 13 gem, ujedno i set Đoković dobio sa ubedljivih 7:1 posle 65 minuta igre.

KAO PRVOG DANA: "Mnogo si lepa" - Evo šta Novak i Jelena rade U BEOGRADU

KAPA DOLE AMIGO: Nole se oglasio posle STRAVIČNIH poplava na Majorci, imao je posebnu poruku za Nadala (VIDEO)

 Do jedinog brejka u ovom dvoboju došlo se već na startu drugog seta. Novak je poveo sa 2:0 i već tad je bilo jasno da je sve u njegovim rukama. Đoković je bio maksimalno koncentrisan, posebno u gemovima u kojima je servirao i situaciju držao pod kontrolom. Andersonu nije preostalo ništa drugo nego da po sedmi put potpiše kapitualaciju u duelima sa srpskim šampionom.

Protivnik Novaka Đokovića u polufinalu koje je na programu u subotu u jutarnjim časovima biće Nemac Aleksander Zverev koji je u meču 1/4 finala bio bolji od Britanca Kajla Edmunda - 6:4, 6:4.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.