MASTERS RIM: Medvedev se SVAĐAO sa publikom, pa POČISTIO Zvereva!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 23:07

MASTERS RIM: Medvedev se SVAĐAO sa publikom, pa POČISTIO Zvereva!

Burno reaguje na provokacije...

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Rimu pobedom nad Aleksanderom Zverevim. Bivši broj 1 je posle nešto manje od dva sata igre pobedio Nemca, 22. igrača sveta, rezultatom 2:0 – 6:2, 7:6.

Zanimljivo je da im je ovo bio treći meč na Mastersima ove godine i sva tri puta je slavio Danil. Rus je u prvom setu bio dominantan i uz dva brejka razlike veoma poveo u setovima.

U drugom je takođe bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bolji i oduzeo je servis rivalu za 4:3, a onda u narednom gemu počeo da se svađa sa publikom.

Naime, neko sa tribina ga je provocirao, a Medvedev posle nekoliko obraćanja sudiji, čak u jednom momentu nije hteo da nastavi meč.

𝑂𝐶𝑇𝑂𝑃𝑈𝑆🐙@DaniilMedwed is completing his transformation in a clay court master🙌🏻

The Octopus books his place in the quarter-finals, defeating Zverev 6-2 7-6.#IBI23 | @atptour pic.twitter.com/9wslReDY8r

— Internazionali BNL d'Italia (@InteBNLdItalia) May 16, 2023

Zverev je uspeo da preuzme kontrolu i vrati se u život, ali ne i da u potpunosti preokrene.

Doveo je drugi set do taj-brejka, ali je tamo Medvedev ipak bio bolji i plasirao se u četvrtfinale.

Sledeći rival biće mu još jedan Nemac Janik Hafman, koji je ranije tokom dana sa 2:1 eliminisao Andreja Rubljova.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.