MASTERS MONTE KARLO: Rafa BRUTALAN na startu, Argentincu samo TRI gema!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 16:22

MASTERS MONTE KARLO: Rafa BRUTALAN na startu, Argentincu samo TRI gema!

Kralj šljake bez milosti.

Španski teniser Rafael Nadal ostvario je 446. pobedu na šljaci u karijeri, savladavši u drugom kolu Mastersa u Monte Karlu Federika Delbonisa iz Argentine rezultatom 2:0 (6:1, 6:2).

Real je iz Madrida poneo prednost od 3:1 na Enfild, gde će večeras (21.00) Klopov Liverpul krenuti u totalnu ofanzivu kako bi nadoknadio minus. Kvota na keca je 2,10, iks je 3,45, dvojka 3,50, a GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Real Madrid.

Tek nešto više od sat vremena proveo je Rafa na terenu (1:22) protiv 87. igrača sveta. Nadmoć na zemljanoj podlozi, pokazao je od starta, kada je sa dva brejka poveo sa ubedljivih 5:0. Argentinac je, ipak, uspeo da izbegne totalni debakl i osvoji jedan gem na svoj servis do kraja ovog dela igre.

Jači otpor pružio je Delbonis u drugom setu. Iako je ponovo sa dva brejka brzo poveo sa 3:0, Federiko je pokazao "drskost" i oktinuo servis Nadalu, smanjivši na 3:2.

Rafael Nadal thrashes Federico Delbonis to install 'fear factor' at Monte-Carlo Mastershttps://t.co/AzT9gKX3vU

— Express Sport (@DExpress_Sport) April 14, 2021

Ipak, u sedmom gemu, Rafa je ponovo zablistao i brejka za 5:2, odserivirao za plasman u treće kolo, gde ga čeka Bugarin Grigor Dimitrov.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.