MASTERS MONTE KARLO: Krajinović kao furija do osmine finala

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 14:35

MASTERS MONTE KARLO: Krajinović kao furija do osmine finala

Izgubio samo tri gema.

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u osminu finala mastersa u Monte Karlu pobedom nad Argenticem Huan-Ignjasijom Londerom rezultatom 6:0, 6:3.

Real je iz Madrida poneo prednost od 3:1 na Enfild, gde će večeras (21.00) Klopov Liverpul krenuti u totalnu ofanzivu kako bi nadoknadio minus. Kvota na keca je 2,10, iks je 3,45, dvojka 3,50, a GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Real Madrid.

Krajinoviću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bilo dovoljno 54 minuta da završi duel sa 94. igračem sa ATP liste koji je ušao na turnir kao “srećni gubitnik”, pošto je Danil Medvedev bio pozitivan na korona virus.

Naredni rival Krajinovića biće Fabio Fonjini. Italijan je lako nadigrao Australijanca Džordana Tompsona rezultatom 6:3, 6:3.

Krajinović i Fonjini su igrali dva puta do sada i teniser iz Sombora je oba puta slavio.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka odbojkašica Kajla Simons.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.