MASTERS MONTE KARLO: Krajinović SPASIO čast Srbije! Rival mu PREDAO meč

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 19:15

MASTERS MONTE KARLO: Krajinović SPASIO čast Srbije! Rival mu PREDAO meč

Sada ga čeka lakši posao.

Konačno je prekinuta crna serija srpskih tenisera na startu Mastersa u Monte Karlu. Posle eliminacija Miomira Kecmanovića, Dušana Lajovića i Lasla Đerea, plasman u drugu rundu izborio je Filip Krajinović!

I to na kakav način! Somborcu je meč predao Nikoloz Basilašvili iz Gruzije u drugom setu, pri Filipovom vođstvu od 6:1, 2:0.

Strašan fudbal igrao se u Minhenu na meču Bajern - PSŽ 2:3, a slično očekujemo večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (21.00) u Parizu. Evropski šampion Bajern sigurno se neće predati, a Parižani imaju tešku artiljeriju da odgovore na ofanzivu. Kvota na PSŽ je 3,00, na iks 3,50, a na Bajern 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Bajern.

Silovito je Filip Krajinović ušao u meč, uz dva brejka poveo sa 5:0, a onda je protivnik zatražio prvi medicinski tajm-aut. Izgledalo je da bi Gruzin mogao da se vrati "u život", ali je drugi set trajao samo 11 minuta, posle čega je usledila i zvanična predaja 36. tenisera ATP liste.

Srpski teniser će biti favorit u drugoj rundi, gde ga čeka 94. igrač sveta Huan Ignasio Londero, Argentinac je prošao dalje, jer je drugi teniser planete Danil Medvedev bio pozitivan na testu korona virusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.