MASTERS MAJAMI: Alkaraz počistio Frica, u polufinalu ga čeka Siner

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 09:35

MASTERS MAJAMI: Alkaraz počistio Frica, u polufinalu ga čeka Siner

Španac gazi sve pred sobom.

Španski teniser Karlos Alkaraz plasirao se u polufinale Mastersa u Majamiju. Prvi igrač sveta je bio bolji od Amerikanca Tejlora Frica rezultatom 6:4, 6:2, posle jednog časa i 19 minuta tenisa.

Alkaraz je nastavio sa dobrim partijama, ovo mu je 10. uzastopna pobeda, a za odbranu trofeja, koje bi mu donele i ostanak na čelu ATP liste, potrebna su mu još dva trijumfa na Floridi.

Španac je još jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << demonstirao klasu i nije dozvolio nikakvu šansu Amerikancu. Prvi set je rešio već u prvom gemu kada je iskoristio drugu brejk loptu i stigao do isptavilo se nenadoknadive prednosti.

Još lakše je bilo u drugom setu. Ponovo je odmah na startu Alkaraz oduzeo servis rivalu, ali mu ovaj put nije dozvolio nijednu prililiku da se eventualno vrati. Tačku je stavio trećim brejkom u meču u sedmom gemu drugog seta čime je praktično overio pobedu

Karlosov naredni rival biće Janik Siner, dok drugi polufinalni par čine Danil Medvedev i Karen Hačanov.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.