MASTERS MADRID: Kecmanović čeka Garina u drugom kolu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 16:09

MASTERS MADRID: Kecmanović čeka Garina u drugom kolu

Čileanac prva prepreka.

Čileanski teniser Kristijan Garin plasirao se danas u drugo kolo mastersa u Madridu, pošto je savladao Švajcarca Marka-Andrea Hislera 7:6 (7:5), 6:2.

Meč je trajao sat i 28 minuta. Hisler je poveo 3:1 na startu prvog seta, ali je Garin uspeo da izjednači na 3:3. Igralo se potom gem za gem, a Garin je dobio prvi set u taj-brejku rezultatom 7:5.

Čileanac je briljirao u drugom setu, koji je dobio rezultatom 6:2. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Garin će u drugom kolu igrati protiv Srbina Miomira Kecmanovića, koji je bio slobodan u prvom kolu. Kecmanović je 33. igrač sveta, dok je Garin 73. na ATP listi.

Kasnije večeras u prvom kolu mastersa u Madridu nastupiće srpski teniseri Dušan Lajović, Laslo Đere i Filip Krajinović.

Lajović će igrati protiv Australijanca Džejsona Kublera, a Krajinović će se sastati sa Kristoferom O'Konelom. Rival Đerea u prvom kolu biće Rus Aslan Karacev.

Masters u Madridu igra se za nagradni fond od 7.705.780 evra.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.