MARTINELI KAO BOLT: Ovo je Arsenalov gol sezone! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2020, 07:52

MARTINELI KAO BOLT: Ovo je Arsenalov gol sezone! (VIDEO)

Brazilac u sprintu kao legendarni Jamajčanin.

U pauzi između dve sezone, engleski fudbalski klubovi biraju gol sezone. Kada je Arsenal u pitanju dileme nije bilo, Gabrijel Martineli je majstorijom protiv Čelsija (2:2) zauzeo prvo mesto.

Čelsi je izvodio korner, lopta je na oko 25 metara od gola Arsenala završila kod 19-godišnjeg Brazilca, koji se tada dao u sprint. Možda bi se sve završilo i ranije da se N'Golo Kante nije okliznuo i ostavio mu otvoren put ka golu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Martineli se snuždio ka golu između dvojice čuvara, pretrčao je nešto više od 60 metara za 13 sekundi sa loptom i rutinski savladao nemoćnog Kepu. Tako je doneo izjednačenje svojoj ekipi.

🏆 Goal of the Season - 2019/20

🥇 1st place | Gabriel Martinelli v Chelsea 😊 pic.twitter.com/Pw1s9pJhKf

— Arsenal (@Arsenal) August 18, 2020

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.