MARKOVIĆ NAPADA REAL: Rodžers ukazao šansu Srbinu

Izvor: HotSport.rs, 04.Nov.2014, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKOVIĆ NAPADA REAL: Rodžers ukazao šansu Srbinu

Nakon nekoliko mečeva na kojima je bio na klupi ili potpuno van tima srpski reprezentativac Lazar Marković jće dobiti priliku da pokaže šta zna na najvećoj sceni.

Naime, menadžer Liverpula Brendan Rodžers odlučio je da u večerašnjem duelu protiv madridskog Reala na Santjago Bernabeu stadionu napravi nekoliko izmena u timu odnosno da odmori fudbalere koji su igrali najviše u dosadašnjem delu sezone.
Na klupi su pored golmana Džonsa ostali standardni prvotimci >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Džonson, Džerard, Kutinjo, Henderson, Sterling i Baloteli, koji neće biti previše zamarani pošto „crvene“ vć za vikend očekuje ligaški duel protiv Čelsija.
Pored Lazara Markovića duel sa Realom, koji igra u najjačem mogućem sastavu, počeće Minjole, Mankiljo, Ture, Škrtel, Moreno, Lukas, Džan, Alen, Lalana, i Borini.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.