MARKOVIĆ ISKRENO: Kvalitetno su nas ISPRAŠILI

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2020, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKOVIĆ ISKRENO: Kvalitetno su nas ISPRAŠILI

Plejmejker Virtusa realan posle poraza od Partizana.

Košarkaši Partizana ubedljivo su savladali Virtus na domaćem terenu u prvom kolu Top 16 faze Evrokupa (više pročitajte OVDE), a bivši reprezentativac Srbije i plejmejker italijanskog velikana Stefan Marković posle meča je istakao da su crno-beli zasluženo trijumfovali.

Odmah posle utakmice Marković je izneo prve utiske.

- Nismo adekvatno odgovorili na njihovu energiju, počevši od mene kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekog plejmejekra. Nisam odigrao na potrebnom nivou da bi se ovakva utakmica dobila, pa samim tim ni ekipa nije imala šanse. Čestitam Partizanu, isprašili su nas kvalitetno, ali idemo dalje. Sledeća utakmica nas uskoro očekuje, takav je ritam...

Plejmejker Italijana je istakao da su puleni Aleksandra Đorđevića očekivali baš ovakav Partizan.

- Nisu nas iznenadili. Igrali su na Novicu na početku, što sam i očekivao. Posle toga smo imali nestvaran pad i pogađali su sve živo i možemo samo da im čestitamo na pobedi - rekao je Marković.

Tribine "Štark arene" su bile pune do poslednjeg mesta.

- Ja volim da igram u Beogradu i atmosfera je bila super. Ovo je moj grad i uvek je lepo igrati ovde. Bio je pravi košarkaški ambijent, za poželeti za igru - zaključio je popularni Pefi.

Posle prvog kola Partizan se nalazi na prvom mestu na tabeli grupe E.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NEPROFESIONALNO: Teodosić ODBIO da razgovara sa novinarima posle ubedljivog poraza u Areni

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 00:21

Iznenađujuća reakcija...Ekipa Partizana demolirala je Virtus u prvom kolu Top 16 faze Evrokupa (više pročitajte OVDE), a posle ubedljivog poraza od crno-belih Miloš Teodosić nije želeo da priča sa novinarima u miks zoni...Jedan od najboljih evropskih košarkaša teško je podneo poraz svog tima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.