MARKO GRUJIĆ O BUDUĆNOSTI U LIVERPULU: Još nisam razgovarao sa Klopom

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2020, 12:40

MARKO GRUJIĆ O BUDUĆNOSTI U LIVERPULU: Još nisam razgovarao sa Klopom

Nekadašnji igrač Zvezde počeo sa treninzima u Herti.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde bio je prvi igrač koji je potpisao ugovor sa Liverpulom otkako je menadžer postao Nemac Jirgen Klop. Odigrao je Grujić 14 utakmica za Livepul, ali su krenule ubrzo pozajmice, prvo u Kardifu, a zatim i u Herti u kojoj mu teče druga sezona. Ugovor sa Liverpulom mu ističe 2023, a konkurencija na njegovoj poziciji je ogromna. Grujić je u intervjuu za ''THE ATHLETIC'' govorio o mogućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se vrati u Liverpul.

 - Taj izazov je izuzetno veliki. Ti momci su se odlično igrali ove sezone, zbog čega sam srećan. U Liverpulu ima puno kvalitetnih vezista. Iskreno je teško dobiti šansu - priznaje Grujić.

Grujić nije u skorije vreme imao priliek da razgovara sa Jirgenom Klopom uzevši u obzir celu situaciju sa pandemijom korona virusa koji je zaustavio sva fubdalska takmičenja, mada je Srin krenuo sa treninzima pošto je u Nemačkoj to dozvoljeno uz poštovanje rigoroznih pravila.

 - Nadam se da će se to dogoditi u narednih nekoliko meseci. Siguran sam da ćemo sesti i razgovarati o tome šta je najbolje za klub, a šta za mene. Više nisam toliko mlad. Sa 24 godine sam u fazi kada moram da napravim važne korake u karijeri. Moram da razmišljam i budem pametan oko toga šta će se dalje desiti. Da li je najbolje da ostanete u Liverpulu i čekate šansu ili je vreme za drugu pozajmicu i odlazak u drugi klub? Trenutno ne znam odgovor. Sve je otvoreno - iskren je Grujić kome pozajmica u Herti ističe na kraju sezone.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.