MARKA RAZAPELA HEZONJU: On je PARTIZANOVAC!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 11:08

MARKA RAZAPELA HEZONJU: On je PARTIZANOVAC!

Nije nikad krio simpatije prema crno-belima.

Španski mediji posvećuju veliki prostor trećem duelu plej-of serije između Partizana i Reala. U fokusu im se našao Mario Hezonja.  Hrvatski as je velika uzdanica Madriđana, ali i simpatizer crno-belih što je zasmetalo novinarima čuvene "Marke".

–Zanimljiv slučaj Hezonje, izbačen je u tuči u Madridu i navija za Partizan - glasi naslov "Marke"

Oni ističu da je Real pred ispadanjem i da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će igrati u neprijateljskoj atmosferi gde će publika biti protiv svih.

🤷‍♂️ El curioso caso de Mario Hezonja (@mariohezonja): expulsado en la pelea... y aficionado del Partizán

✍️ Una historia de @eugemf7, enviado a Belgrado. https://t.co/vqxbT0VlOM

— MARCA Baloncesto (@MarcaBasket) May 1, 2023

–Protiv svih? Možda ipak ne, pošto je slučaj Hezonje zanimljiv.

 Nakon toga ide priča o simpatijama crno-belih prema ovom igraču, a i njegova poruka da “nikada nije krio simpatije prema balkanskom velikanu, priznajući da mu je san da igra tamo”.

– To je moj omiljeni tim, draži mi je od zagrebačke Cibone. To je luda kuća, između atmosfere i navijača - podseća se na Hezonjinu izjavu iz 2012. godine.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.