MARINKOVIĆ: Dobra atmosfera u Gruziji, ali Partizanova publika je najbolja

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 22:41

MARINKOVIĆ: Dobra atmosfera u Gruziji, ali Partizanova publika je najbolja

Bek Srbije jasan.

Košarkaš Srbije Vanja Marinković rekao je posle pobede nad Gruzijom (76:63) da je atmosfera u dvorani bila dobra, ali da nijedna publika na svetu ne može da se poredi sa Partizanovom.

Gruzijski novinari su pitali Marinkovića da prokomentariše atmosferu na utakmici.

- Kad je Gruzija prišla na minus četiri, publika je bila dobra. Ali, ako mene pitate, ja sam igrao za Partizan mnogo godina. Mislim da nema publike na svetu koja može da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se poredi sa Partizanovom. Bilo je dobro danas, ali sam ja igrao u baš dobroj atmosferi - istakao je Marinković na konferenciji za medije posle utakmice.

Košarkaš Baskonije je odigrao odlično i postigao 15 poena, a nije krio zadovoljstvo posle pobede nad Gruzijom.

- Odigrali smo dobar meč, agresivni smo bili. U obe faze igre smo bili sigurni. Igrali smo dobru odbranu, posebno na njihovom igraču, Tomasonu. Šengelija je ubacio 19 poena, ali mislim da je odbrana bila dobra. Imali su 20 asistencija i 9 izgubljenih lotpi, što je dobro. Mislim da je to odlučilo utkamicu. Takođe, imali smo i dobru energiju - zaključio je Marinković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.