MARINA MALJKOVIĆ PRED ČETVRFINALE: Oni su favoriti, a mi moramo da grizemo

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 23:28

MARINA MALJKOVIĆ PRED ČETVRFINALE: Oni su favoriti, a mi moramo da grizemo

Teško smo došli i do ovde.

Košarkašice Srbije uspele su da slave u Ljubljani protiv Velike Britanije u osmini finala prvenstva Evrope. Pobedile su sa 66:60, ali ostaje velika briga za selektorku Marinu Maljković, jer u četvtak sledi četvrtfinale protiv Belgije, gde smo svakako autsajderi.

- Izuzetno teška utakmica, ništa manje teška od one sa Mađarskom. Ova ekipa se gradi od 2019. godine, imaju sjajne igračice. Nismo blistale, mnogo smo se namučili, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četvrtfinale je tu - rekla je Maljković posle meča.

- Ispoštovale smo plan, bilo je grešaka koje su nedopustive. Uspele smo da iskontrolišemo skok koji je njihovo najveće oružje na ovom turniru i kojim su dominirali u dosadašnjem toku turnira. Bez borbe kod mene nema ništa, to je način na koji igramo - dodala je Marina Maljković.

Srbija će u četvrtfinalu igrati protiv jednog od favorita za zlatnu medalju.

- Znamo sve o Belgiji. Njihovu najbolju igračicu treniram u Fenerbahčeu, nosilac je tima. Oni su u vrhu sve vreme, sa nama, Francuskom i Španijom. Glavni su favoriti za zlato, MVP Evrolige, znamo ih u dušu, izuzetno težak meč će biti, ali hajde da ne stajemo. Oni su favoriti, a mi moramo da grizemo - zaključila je Marina Maljković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.