MARIN TUŽIO BIVŠI KLUB: Marko hoće svoje novce, FIFA na potezu! U najavi velika frka

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2021, 11:05

MARIN TUŽIO BIVŠI KLUB: Marko hoće svoje novce, FIFA na potezu! U najavi velika frka

Hoće da naplati potraživanja.

Marko Marin ne namerava da potpiše sporazumni raskid ugovora sa Al Ahlijem dok ne dobije ostatak dugovanja. Bivši fudbaler Crvene zvezde odlučio je da se obrati FIFA kako bi naplatio potraživanja koje mu klub iz Saudijske Arabije duguje.

Kako prenose arapski mediji, Marin je odbio predlog Al Ahlija da nađu kompromisno rešenje. Nekadašnji reprezentativac Nemačke traži da mu se isplati dug od 20.000 saudijskih rijala, što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iznosi blizu 4.500.000 evra.

@ariyadhiah is reporting that @mm_markomarin rejected receiving fees for ending the contract in instalments. He asked for a one-time payment for SR20m=$5.3m.@ALAHLI_FC is banned from registering new players by FIFA & @saudiFF

The new president is shocked by such issues he found! pic.twitter.com/wGhxJG3lr3

— ⚽ THE SAUDI FOOTY 🇸🇦 (@FootySaudi) July 8, 2021

Marin zahteva da mu se taj dug isplati odjednom. Prenosi se da su u klubu veoma iznenađeni načinom na koji Marin potražuje novac.

Još dve prepreke ostale su Novaku Đokoviću da bi osvojio Vimbldon. Danas (oko 16.30) očekuje ga polufinale protiv Šapovalova, s kojim je dosad igrao šest puta i šest puta ga pobedio. Kvota na Noletov trijumf je 1,10, a na pobedu od 3:0 u setovima 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na Đoković - Šapovalov.

Nekadašnji kapiten crveno - belih je u Al Ahli došao 2020. godine za sumu od 2.250.000 evra.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka odbojkašica Kajla Simons.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.