MARI NEMA DILEMU: Novak je to već uradio

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 19:56

MARI NEMA DILEMU: Novak je to već uradio

Britanac prokomentarisao pokušaj Đokovića da osvoji kalendarski slem.

Među mnogima koji su u proteklih nedelju dana oglašavali o Novaku Đokoviću i njegovom dolasku na korak od kalendarskog slema i ponavljanja uspeha Roda Lejvera našao se i Britanac Endi Marej.

Đoković je poražen od Danila Medvedeva u finalu Ju Es opena i osim što nije uspeo da osvoji kalendarski slem, nije mu pošlo za rukom ni da se izdvoji sa 21. osvojenom grend lsem titulom u odnosu na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rodžera Federera i Rafaela Nadala, pa i dalje sva trojica imaju po 20.

 - Moguće je osvojiti kalendarski slem. Nole je bio jedan meč od osvajanja kalendarskog slema. Serena se verovatno osećala isto kao on kada je 2015. godine bila takođe blizu. Svakako, on je već to uradio. Novak je već osvojio četiri Grend slema u nizu, samo to nije uradio u jednoj godini - rekao je Mari.

Sjajno je Napoli otvorio sezonu u Seriji A, vezao tri pobede, a s obzirom na to da je Juventus potpuno u autu, Inter oslabljen… probuđena je nada navijača da se može do Skudeta. Večeras (20.45) Napoli gostuje Udinezeu, kvota na dvojku je 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Udineze - Napoli.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ana Semenovič bivša ruska klizačica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.