MANČESTERSKI DERBI: Gvardiola želi protiv gradskog rivala da potvrdi da je najbolji

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 12:04

MANČESTERSKI DERBI: Gvardiola želi protiv gradskog rivala da potvrdi da je najbolji

Duel počinje u 17 i 30.

Mančester siti je na pragu da osvoji titulu u engleskoj Premijer ligi. Ipak, moraće još malo da se oznoje da to ostvare, a jedna od najvažnijih utakmica je duel sa gradskim rivalom Junajtedom koji igraju na svom terenu danas. Meč počinje u 17 i 30.

Titulu Mančester Sitija niko više ne dovodi u pitanje, a Građani u današnji (17.30) gradski derbi s Junajtedom ulaze kao apsolutni favoriti - kvota na keca je 1,58, iks je 4,00, dok je dvojka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čak 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Mančester Junajted.

Niz od 22 uzastopne pobede i niz od 29 utakmica bez poraza dovoljno govore u kakvoj je formi Mančester siti. Grabe ka tituli punom parom i moralo bi da se desi čudo da ne budu šampioni. Gradski rival ima 14 bodova manje, a videćemo kolika će biti razlika nakon derbija. Pep Gvardiola će moći da izvede sastav koji bude poželeo, a to mu je bitno jer pored titule uvek je važno za Siti da pobedi i gradkosg rivala.

Nakon neverovatne pobede nad Sautemptonom (9:0) početkom februara, Junajted je u prvenstvu uspeo da savlada samo nejaki Njukasl (3:1), a to je poslednji meč na kom su  uspeli da pronađu put do protivničke mreže. Između ta dva trijumfaremizirao sa Evertonom (2:2) i Vest Bromom (1:1), a poslednje dve, protiv Čelsija i Kristal Palasa, završene su bez golova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.