MAMI UZDAHE Hoće da ukradu Milicu Dabović /FOTO/

Izvor: Blic, 25.Jul.2015, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAMI UZDAHE Hoće da "ukradu" Milicu Dabović /FOTO/

Kapiten košarkašica Srbije Milica Dabović nastavlja da mami uzdahe fotografijama koje postavlja na društvene mreže.

Na ovaj način najčešće komunicira sa fanovima koje je oduševila fotografijom sa plaže u Herceg Novom gde joj društvo pravi njena kuca, a slikana je sa leđa pa njeno zgodno telo dolazi do izražaja.

Našoj iskusnoj košarkašici su u komentarima nudili brak i poručivali u šali kako će da je ukradu, uglavnom su svi bili očarani njenom figurom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a bilo je onih neprimerenih komentara.

Milica je posle istorijskog uspeha i zlatne medalje na Evropskom prvenstvu pauzu iskoristila za odmor, a sada je čekaju pripreme u Lionu, čiji je trener naša sjajna selektorka Marina Maljković.

Sun and sea!!!

A photo posted by Milica Dabovic (@milicamrvica) on Jul 25, 2015 at 6:20am PDT

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.