MALME PUN POGODAK: Birmančević proglašen za najboljeg mladog igrača u Švedskoj (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2021, 11:54

MALME PUN POGODAK: Birmančević proglašen za najboljeg mladog igrača u Švedskoj (FOTO)

Sjajnu godinu krunisao priznanjem.

Selidba Veljka Birmančevića prošlog januara u švedski Malme ispotavio se kao potez karijere za 23-godišnjeg fubdalera koji je odigrao odličnu sezonu i osvojio titulu.

Sa devet golova i dve asistencije na 28 utakmica ostavio je Birmančević odličan utisak i dobio priznanje za najboljeg mladog igrača Alsvenskan lige u prethodnoj sezoni.

Veljko Birmancevic är Årets unga spelare i Allsvenskan 2021!

Grattis, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Veljko! 👏 pic.twitter.com/lbEzMWYrBO

— Malmö FF (@Malmo_FF) December 7, 2021

Nekadašnji igrač Čukaričkog je u izboru za najboljeg mladog igrača bio bolji od Hampusa Findela i Akinkunmija Amoa. Najbolji igrač Šbvedske i najbolji vezni igrač je Magnus Erikson iz Đurgardena, najbolji napadača je Samjuel Adegbenro iz Norčepinga, štoper Hjalmar Ekdal iz Đurgardena je najbolji defanzivac, dok je najbolji golman Karljohan Erikson iz Mlajbija. Henrik Ridstrom iz Kalmara je najbolji trener u Švedskoj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.