MALER ZA VELENSIJU: Povredio se Viktor Klaver

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 15:45

MALER ZA VELENSIJU: Povredio se Viktor Klaver

Čeka ga pauza od najmanje četiri nedelje.

Košarkaš Valensije Viktor Klaver odsustvovaće četiri nedelje van terena zbog povrede mišića desne noge, saopštio je danas španski klub. Klaver se povredio pre dva dana na meču 15. kola između Valensije i Partizana (67:72).

U saopštenju Valensije se navodi da je posle dodatnih pregleda utvrđeno da će iskusni košarkaš morati da se oporavlja oko četiri nedelje.

#ValenciaBasket 🏀 |

📍 El >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Valencia Basket confirma la lesión de Víctor Claver

📰 El club taronja ha anunciado que el alero estará unas tres o cuatro semanas en el dique secohttps://t.co/Wwlxc4OlNj

— Superdeporte (@superdeporte_es) December 21, 2023

Klaver će posle toga biti podvrgnut novim pregledima posle kojih će biti poznato kada će se tačno vratiti na teren. Klaver (35) ove sezone u Evroligi prosečno beleži 3,4 poena i ima 2,6 skokova po utakmici.

Valensija se nalazi na devetom mestu na tabeli Evrolige sa osam pobeda i sedam poraza, a večeras će na svom terenu dočekati Virtus u 16. kolu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.