MALER ZA ILIĆA: CSKA nije izdržao, Birmančević strelac za Malme (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2022, 21:41

MALER ZA ILIĆA: CSKA nije izdržao, Birmančević strelac za Malme (VIDEO)

Ništa od grupne faze za Bugare.

Fudbaleri CSKA Sofije, koje sa klupe predvodi srpski trener Saša Ilić, poraženi su od Bazela (2:0) u revanš meču plej-ofa Lige konferencija i tako ostali bez grupne faze trećeg po rangu evropskog takmičenja.

Imali su izabranici bivšeg stratega Čukaričkog prednost u ukupnom skoru sve do same završnice duela, ali je onda usledio veliki pad i kraj nadam o plasmanu u evropsko takmičenje.

Golove su Švajcarci postigli u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 66. i 84. minutu preko Freja i Langa.

U grupnu fazu LK ide i Fiorentina koja je odolela u Holandiji. Posle pobede od 2:1 kod kuće, odigrali su 0:0 u revanšu. Luka Jović je ušao u 71. minutu, Nikola MIlenković je odigrao čitav meč.

Malme se plasirao u grupnu fazu Lige Evrope, pošto je posle uvodnih 3:1 i u revanšu savladao Sivaspor, a jedan od strelaca u večerašnjem meču je bio i povremeni srpski reprezentativac Veljko Birmančević

GOL | Sivasspor 0-1 Malmö

⚽️ 76' Birmancevic

Maç Linki ve Anlık goller için takip: @1FutbolBey #Sivasspor #Malmö pic.twitter.com/09A8vilXGf

— Futbol Bey ⚽ (@1FutbolBey) August 25, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.