MALER NA KVADRAT: Pike ponovo povredio koleno (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 18:20

MALER NA KVADRAT: Pike ponovo povredio koleno (FOTO)

Čeka ga nova pauza.

Odbrambeni fudbaler Barselone Đerar Pike povredio je desno koleno u utakmici protiv Sevilje u Kupu Kralja i pauziraće najmanje tri nedelje.

Barselona se plasirala u polufinale Kupa, pošto je u revanš utakmici četvrtfinala posle produžetaka pobedila Sevilju sa 3:0, Pike je golom u četvrtom minutu nadoknade odveo meč u produžetke, ali je na kraju platio ceh jakom tempu.

#BREAKING @FCBarcelona confirm Gerard Pique suffered >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a knee injury in last night’s win over Sevilla.. pic.twitter.com/dmuiHaOfnj

— Sports update. (@Shafaqut94) March 4, 2021

Katalonci naredne nedleje igraju revanš utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena i biće hendikepirani odsustvom Pikea.

Posle novog kiksa Milana u sredu Interu je otvoren autoput ka tituli, prvoj od 2010. godine. Da bi do toga došlo Nerazuri moraju da nastave s pobedama, a večeras (20.45) gostuju Parmi i kvota na dvojku je 1,33, a na kombinazziju 2&3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Parma - Inter.

Doduše, Francuzi su ih deklasirali na "Kamp Nou" 4:1, tako da malo ko veruje da Barsa može da napravi čudo na "Parku prinčeva".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.