MAKABI SIGURAN PRED ZVEZDU: ”Ponos Izraela” pobedom najavio meč sa crveno-belima

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 23:51

MAKABI SIGURAN PRED ZVEZDU: ”Ponos Izraela” pobedom najavio meč sa crveno-belima

Pao i Hapoel...

Košarkaši Makabija iz Tel Aviva savladali su Hapoel Ber Ševu sa 81:68 (20:16, 19:20, 23:19, 19:13) u meču 16. kola šampionata Izreala.

Tako je izraelski evroligaš napravio sjajnu uvertiru za duel protiv Crvene zvezde u 24. kolu Evrolige. Ta utakmica na programu je narednog četvrtka od 20.05 sati, a domaćin je Makabi.

"Ponos Izraela" su do trijumfa protiv Hapoela večeras predvodili Darun Hilijard i Rafi Enco sa po 13 poena, dvocifren >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio i Roman Sorkin koji je ubacio 10 poena.

Najefiaksniji igrač na utakmici bio je košarkaš Hapoela Ahmed Kalil koji je postigao 17 poena.

Makabi je ovim trijumfom ostao lider izrealskog šampionata sa skorom 13-3, dok je Hapoel Ber Ševa na sedmoj poziciji sa osam pobeda i isto toliko poraza.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ruska klizačica Adelina Sotnjikova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.