MAGIJA JE JOŠ PRISUTNA: Mesi PRELEPIM golom doneo pobedu PSŽ-u (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 20:50

MAGIJA JE JOŠ PRISUTNA: Mesi PRELEPIM golom doneo pobedu PSŽ-u (VIDEO)

Meč 22. kola.

Fudbaleri Pari Sen Žermena grabe ka odbrani titule u francuskoj Ligi 1. Parižani su večeras pred svojom publikom pobedili Tuluz sa 2:1 u sklopu 22. kola, pa sada na čelu tabele imaju 54 boda, osam više od Marseja i devet od Lansa. Naravno, pratioci imaju meč manje.

Tuluz je šokirao "Park Prinčeva" u 20. minutu, kada je Holanđanin Van den Bumen iz slobodnog udarca savladao Donarumu, za 0:1.

Izjednačanje je stiglo uu 38. minutu kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Ašraf Hakimi sa desnog boka krenuo ka sredini i onda levom nogom uputio fantastičan udarac i pogodio suprotni ugao, iza nemoćnog golmana Dupea.

Meč je odlučio, a ko bi drugi nego magični Lionel Mesi u 58. minutu. Kako je doneo tri boda svojoj ekipi pogledajte u nastavku.

Liga 1, 22. kolo:

PSŽ – Tuluz 2:1 (1:1)

(Hakimi 38, Mesi 58. – Van den Bumen 20.)

Troa – Lion (19)

Ren – Lil (21)

Nedelja:

Klermon – Monako (13)

Ajačio – Nant (15)

Lorijen – Anže (15)

Strasbur – Monpelje (15)

Brest – Lens (17.05)

Marselj – Nica (20.45)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.