MA, SVE JE TO ISTO: Giedraitis uporedio atmosferu u Kaunasu i Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2023, 12:55

MA, SVE JE TO ISTO: Giedraitis uporedio atmosferu u Kaunasu i Beogradu

Nije se proslavio protiv Žalgirisa.

Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da ostvare trijumf na gostovanuju u Kaunasu protiv Žalgirisu u okviru drugog kola Evrolige. Crveno-beli su generalno odigrali veoma dobar meč, ali su u samom finišu dozvolili protivniku da serijom 13:0 naporavi veliki preokret i slavi rezultatom 79:74.

Litvanski košarkaš u redovima Zvezde, Rokas Giedraitis je nakon meča govorio o atmosferi u Kaunasu i Beogradu, koje bez dileme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << važe za jedne od najboljih u Evropi.

– Ambijet u Kaunasu i Beogradu? Ma, sve je to isto. Nivo buke je sličan, mnogo je ljudi u hali, svako podržava svoj tim i to je to. Navijači „Žalgirisa“ i „Crvene zvezde“ su slični, sve je to isto, jednako je zabavno igrati pred jednima i pred drugima – rekao je Giedraitis posle sinoćnje utakmice, a prenosi „Basketnjuz“.

Ianče, Giedraitis se nije proslavio u duelu protiv Žalgirisa, imao je učinak od četiri poena i isto toliko skokova, dve asistencija i tri izgubljene lopte.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.