M-U-L-T-I-M-I-L-I-O-N-E-R!!! Uložio 200 dinara - uzeo 21.790.339!

Izvor: MozzartSport.com, 11.Sep.2016, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

M-U-L-T-I-M-I-L-I-O-N-E-R!!! Uložio 200 dinara - uzeo 21.790.339!

Strašan tiket sklopljen u Inđiji

(TIKET MOŽETE VIDETI OVDE)

Ljudi, kladionica MOZZART dobila je novo remek delo o kojem će se dugo pisati i pričati! Slavio se u Makedoniji pre ravno mesec dana astronomski dobitak od 16.702.235 dinara, a ovog puta Inđija je dobila multimilionera koji je overio dobitak od vrtoglavih 21.790.339 dinara!!!

I to na kakav način! Naš srećni dobitnik odigrao je tiket na koji je uložio SAMO 200 dinara! >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Da, dobro ste pročitali, nije u pitanju nikakva greška u kucanju. Samo 200 dinara bilo je potrebno ovom heroju da overi cifru koju sanjaju svi kladioci. Prevedeno u nama najbližu stranu valutu, evro, u pitanju je suma od 173.445 evropskih novčanica.

A verujemo da će mnogi tek biti u neverici ako vam napomenemo da je milioner iz Inđije jurio bogatstvo na utakmicama Druge lige Japana! Malo je falilo da odigra kompletno kolo, ali odluka je bila da se pojure samo odabrani mečevi. I tako smo još jednom samo dobili potvrdu da se zlato krije upravo u takmičenjima koja prate samo najveći poznavaoci fudbalskih prilika. A ovaj majstor iz Inđije upravo je potvrdio da to i jeste - pravi, vrsni znalac!

LUDI TIKET, nedelja, 125.235 dinara: Kako si znao, kralju?!

Dok se šampanjac hladio negde oko 11 časova ujutru, već dva sata kasnije verovatno je nestao u cugu! Veliko slavlje moglo je da počne.

I ceo ovaj milionski dobitak ne bi bio isti da nisu zaokružena dva para sa kvotama po - 16,00. U utakmici Kamatamare - Kanazava, gde se čekao veliki prelaz: 1-X, a onda i u susretu Mito Holihok - Verdi, gde je u poteri bio sledeći veliki prelaz: 2-X! Obe utakmice završene su upravo onako kako se i očekivalo, uz identičan rezultat, a interesantno je i da su oba gola za izjednačenje viđena u 48. minutu.

MOZZART BONUS 1.000%

Na sve to odigrano je još pet parova sa daleko nižim kvotama, ali sve su to bili esencijalni elementi koji su stvorili ovo remek delo. I to sa uhvaćenom kvotom 99.046,99, a u ukupni dobitak uračunat je i MOZZART BONUS od 10 odsto, odnosno 1.980.940 dinara.

Mi zaista nemamo šta drugo da napišemo nego - KAPA DOLE, MAJSTORE!!!

Za kraj, tiket možete pogledati i OVDE.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.