Lusio završio sezonu?

Izvor: B92, 30.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lusio završio sezonu?



Prvotimac nemačkog bundesligaša Herte i reprezentativac Brazila Lusio najverovatnije će propustiti ostatak sezone, pošto će oporavak od operacije kolena trajati izmedju sedam i devet meseci, saopšteno je iz berlinskog kluba. Lusio se povredio u petak na utakmici protiv Šalkea, a operisan je dan kasnije. Prema rečima klupskog lekara Ulriha Šlajhera, u ovom trenutku ne može se isključiti ni mogućnost da 28.godišnji Brazilac više nikada ne zaigra.

"Povreda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je veoma teška, ali operacija je bila uspešna. Optimista sam i verujem da će Lusio ipak nastaviti karijeru krajem sezone", rekao je Šlajher.

Lusio je u Hertu došao ovog leta iz brazilskog prvoligaša Palmeirasa, a transfer je iznosio 1,75 miliona evra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.