Lusio van terena od 6 do 9 meseci

Izvor: B92, 02.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lusio van terena od 6 do 9 meseci



Prvotimac nemačkog bundesligaša Herte, brazilski internacionalac Lusio operisao je koleno i prema prvim prognozama lekara odsustvovaće sa terena između šest i devet meseci, objavili su mediji u Berlinu.

Lusio se povredio na prvenstvenoj utakmici protiv Šalkea, a lekar Herte Ulrih Šlajher izjavio je da je povreda 28-godišnjeg Brazilca veoma teška i da je pod znakom pitanja čak i nastavak karijere.

"Operacija je uspešno izvedena. Ukoliko sve bude išlo planiranim tokom oporavak će trajati od šest do devet meseci. Moraju mu se osigurati svi uslovi za uspešan oporavak, inače bi moglo da dođe do velikih komplikacija", izjavio je Šlajher.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.