Lusio prelazi iz Intera u Juventus

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jul.2012, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lusio prelazi iz Intera u Juventus

Brazilski defanzivac Lusio raskinuo je ugovor sa Interom, a torinski klub munjevito je reagovao i ponudio mu saradnju na dve godine.

Posle iskustva sa dovođenjem Andree Pirla, Juventus je na dobrom putu da dovede joše jednog veterana koji je otpisan u svom klubu. “Stara dama” je na pragu dogovora sa Brazilcem Lusijom, dojučerašnjim defanzivcom Intera.

Lusio i Inter su sporazumno raskinuli ugovor koji trajao do 2014. godine i Brazilac je slobodan u izboru nove >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sredine. Juventus je munjevito reagovao i već stupio u pregovore. Torinski klub je Lusiju ponudio dvogodišnji ugovor, vredan 2,5 miliona evra po sezoni.

Ipak, pored Juventusa još dva kluba žele iskusnog štopera. Malaga mu nudi tri miliona, a turski Fenerbahče 3,5 miliona evropskih novčanica po sezoni.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.