Lundberg ponovo kod Itudisa?

Izvor: B92, 08.Jul.2022, 18:11

Lundberg ponovo kod Itudisa?

Danski košarkaš Ife Lundberg jedna je od želja Fenerbahčea.

Kako Sportando piše, Lundberg bi ponovo mogao da sarađuje sa Dimitrisom Itudisom, koji je ovoga leta postao trener turske ekipe.

Danac je proteklu sezonu proveo u CSKA, a po izbacivanju ruskih klubova iz evropskih takmičenja, napustio je "Armejce" i sezonu završio u NBA ligi.

Lundberg je posle CSKA igrao za FIniks Sanse, gde je prosečno beležio 3,2 poena, na četiri odigrane utakmice. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Fenerbahče je za sada doveo Skotija Vilbekina, Džonatana Motlija i Tonjea Džekirija. Klub su napustili Jan Veseli, koji je nastavio karijeru u Barseloni i Nando De Kolo, koji je potpisao za Asvel.

Lundberg je pre dolaska u CSKA nastupaza Zjelonu Goru, a pre toga je nastupao za Kanarijas, Manresu, Horsens i ekipu Kopenhagena.

Zajedno sa CSKA je osvojio titulu šampiona VTB lige 2021. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.