Luković završava karijeru u Zvezdi

Izvor: B92, 12.Dec.2014, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luković završava karijeru u Zvezdi

Iskusni srpski fudbaler Aleksandar Luković postigao je dogovor sa Crvenom zvezdom i biće prvo pojačanje ’crveno-belih’ ove zime, nezvanično saznaje B92.

Luković je dogovorio sve oko povratka na „Marakanu“, a sada je ostalo samo da potpiše ugovor i bude predstavljen na stadionu Zvezde.

Ugovor na dve i po godine praktično znači da će Luković karijeru završiti u crveno-belom dresu, koji je prethodno nosio od 2002. do 2004. godine.

Spekulacije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oko Lukovićevog povratka trajale su poslednjih nedelja, a on je dovođen u vezu sa Zvezdom i u prethodnim prelaznim rokovima. Tačku na spekulacije stavio je trener ’crveno-belih’ Nenad Lalatović, koji je najavio da će Luković biti prvo pojačanje njegovog tima u predstojećem prelaznom roku.

Tačno je da će Luković igrati u Zvezdi. On je dete kluba i dobro zna šta ovaj dres predstavlja. Biće veliko pojačanje za nas, a uz njega će mladi igrači mnogo napredovati“, rekao je Lalatović u sredu.

Luković je ponikao u Slogi iz rodnog Kraljeva, a u Crvenu zvezdu je stigao sa 20 godina. Iz ’crveno-belih’ je išao na pozajmice u Jedinstvo i Askoli, da bi 2007. godine pojačao Udineze. Posle ’crno-belih’ iz Udina igrao je za Zenit iz Sankt Peterburga, od 2010. do ove godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj najduže transfer sage: Luković u Zvezdi dve i po godine!

Izvor: MozzartSport.com, 12.Dec.2014

Bivši reprezentativac Srbije trebalo bi u utorak da bude predstavljen na Marakani..Dileme više nema: Aleksandar Luković je novi fudbaler Crvene zvezde. Nekadašnji reprezentativac Srbije jutros je postigao konačan dogovor sa čelnicima srpskog šampiona, čime je konačno završena jedna od najdužih...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.