Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2021, 23:18

Luković i Musa bolji od Kravića i Nikolića

Slavlje Breogana na gostovanju San Pablo Burgosu

Sudeći po startu, ova sezona bi mogla da bude vrlo dobra za Breogan. U prvom kolu ovaj tim slavio je uz pomoć jako dobre partije Džanana Muse, a u drugom je uspeo da nadigra San Pablo Burgos i to u gostima - 87:62.

Za ovakvu razliku zadužena je bila poslednja četvrtina u kojoj se Burgos potpuno predao, a Breogan nije želeo da stane pa je na kraju stigao do ubedljivog trijumfa od čak 25 poena razlike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
U pobedničkom timu dobru partiju prikazao je srpski košarkaš Marko Luković. On je za 29 munuta postigao 12 poena, gađao je 4/5 za dva poena. Svemu je dodao i pet skokova i tri asistencije. musa je dao sedam poena uz tri skoka i dve asistencije.

Vrlo dobru partiju pružio je Dejan Kravić. Srpski košarkaš je za poraženi sastav dao 16 poena za 20 minuta i dodao svemu šest skokova. U San Pablu ove sezone igra i bivši igrač Partizana, Aleksej Nikolić. On je za 28 minuta ubacio osam poena i zabeležio sedam asistencija.

Podatak za dobro raspoloženje kaže da je taj tim ubacio čak 32 poena u poslednjoj četvrtini, a Burgos sigurno neće biti zadovoljan onim što je pružio pred sopstvenim navijačima.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.