Luković: Ne bih voleo euforiju VIDEO

Izvor: B92, 24.Maj.2023, 19:46

Luković: Ne bih voleo euforiju VIDEO

Selektor reprezentacije Srbije za igrače do 17 godina Aleksandar Luković oglasio se posle odličnog rezultata.

Kadetska reprezentacija Srbije odigrala je 1:1 protiv svojih vršnjaka iz Španije, ali je uspela da obezbedi plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Luković je posle utakmice rekao:

"Još sam pod utiskom jer se utakmica tek završila i čestitam momcima pre svega nije lako vratiti se posle prve utakmice u kojoj nismo bili sjajni, a svi su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << očekivali da bolje startujemo na turniru. Danas, rezultat 1:1, defanzivno smo bili pametniji i ofanzivno možemo mnogo bolje pogotovo protiv ekipa kao Španija koji igru baziraju na posedu. Čestitke momcima, da se odmorimo dobro i spremimo za Poljsku. Hvala našim ljudima koji su došli da nas bodre i voleo bih da ih bude više", rekao je Luković.

Da li je Srbija najbolja kad je najvažnije?



"Ne bih voleo da se upadne u euforiju, a mi smo skloni tome. Ništa ne valja, pa je sve sjajno i to nije tako. Moramo da budemo čvsti na zemlji i da se spremimo za eliminacionu fazu",
zaključio je selektor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.