Lukin saigrač se seli u Siti?

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2018, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukin saigrač se seli u Siti?

Gvardiola je oduševljen.

Kako prenose engleski mediji, Mančester siti je zainteresovan za 20-godišnjeg fudbalera Kristal Palasa Erona Van-Bisaku.

Mladi desni bek Palasa je minule šanse dobio sezonu usled brojnih povreda u prvom timu, Hodžson mu je ukazao poverenje i već tada se stekao utisak da Van-Bisaka poseduje veliki potencijal.

Ove takmičarske godine je neizostavan član prve postave, u potpunosti je opravdao poverenje koje je dobio i jedan od najistaknutijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pojedinaca "Orlova" ove sezone.

Tako se našao na radaru Mančester sitija, koji prati njegov razvoj, ali neće "Građani" dejstvovati već u januaru kako su sa Vokerom i Danilom dobro pokriveni po desnom boku u odbrani.

Narednog leta bi situacija ipak mogla da se promeni, Kristal Palas bi mogao da dobije ponudu koja se ne odbija, a Siti će imati i konkurenciju u Evertonu, koji je takođe pokazao interesovanje za 20-godišnjeg fudbalera ekipe sa "Selhrsta".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.