Lukavstvo navijača Hajduka – masovno kupuju pretplatne karte kluba iz Zagreba

Izvor: B92, 29.Jul.2023, 15:55

Lukavstvo navijača Hajduka – masovno kupuju pretplatne karte kluba iz Zagreba

Navijači Hajduka masovno su počeli da se učlanjuju u Lokomotivu tako što po ceni od 30 evra kupuju pretplatne, godišnje ulaznice kluba iz Zagreba

Razlog je taj što Hajduk u poslednjem kolu šampionata gostuje kod Lokosa u Kranjčevićevoj, inače filijale najvećeg rivala Splićana Dinama.

Premda je do tada ostalo još 35 prvenstvenih kola - tačnije 10 meseci, navijači Hajduka tako žele da osiguraju ulaznicu za utakmicu na kojoj već sada planiraju da proslave >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << titulu koji čekaju 18 godina, pišu hrvatski mediji.

Međutim, to što su radili proteklih dana - više nije moguće, makar ne onlajn putem.

Preostala je samo opcija učlanjenja lično, odnosno dolaskom u klupske prostorije Lokomotive u zagrebačkom kvartu Kajzerica. Lokomotiva je očito taj potez povukla kako bi sprečila da joj karte za članstvo kupuju hajdukovci, i to samo zato da bi u zadnjem kolu od Kranjčevićeve naprave Poljud.

Sve je krenulo od jednog navijača Hajduka koji se, nakon kupljenje članske karte Lokomotive onlajn putem, pohvalio na društvenim mrežama i pozvao ostale hajdukovce da učine isto, jer, šta ih košta.

Tek nakon što je krenula maosvnija kupovina članskih karata iz Splita, Lokomotiva je reagovala zabranom onlajn kupovine i pooštravanjem uslova kupovine.

"Onaj osećaj kad kupiš godišnju ulaznicu nekog drugog kluba kako bi dva puta (a možda i tri, sretnemo li se u Kupu) mogao pogledati svoj klub. Za one kojima još uvek ništa nije jasno skrećem pažnju da je kupovinom ove godišnje ulaznice osigurana karta i za poslednje prvenstveno kolo HNL-a u kojem ćemo, iskreno se nadam, podići pehar državnog prvaka", napisao je pomenuti navijač Hajduka i pokrenuo lavinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.