Lukaš Fabjanjski u Vest Hemu

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jun.2018, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukaš Fabjanjski u Vest Hemu

Posle sedam godina u Arsenalu i još četiri u Svonsiju poljski golman ostaje na Ostrvu.

Posle dve sezone u Kini čileanski trener Manuel Pelegrini (64), koji je s Mančester sitijem osvojio titulu 2014, vratio se u najbolju ligu engleskog fudbala, preuzeo je Vest Hem i sada sklapa mozaik da bi bio uspešniji od svog prethodnika Hrvata Slavena Bilića.

Prvo je rešio da obezbedi golmana, a odluka je pala da to bude iskusni Lukaš Fabjanjski (33), jedan od najboljih čuvara >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mreže u Premijer ligi. Pozdravljajući novajliju, Vest Hem daje zanimljiv podatak da će Poljak, kada debituje, biti prvi predstavnik 59. različite nacije u istoriji kluba.

Takođe se ističe da je Fabjanjski Poljak s najviše mečeva u Premijer ligi (181). Slede Vojček Ščensni (132), kome je rezerva u reprezentaciji na Mundijalu u Rusiji, i Jirži Dudek, proslavljeni prvak Evrope 2005. s Liverpulom (127).

#WelcomeFabianski pic.twitter.com/iyNGvHD9nL— West Ham United (WestHamUtd) June 20, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.