Lukaku u epizodi “Izdali me prijatelji, prodao me brat”

Izvor: MozzartSport.com, 25.Dec.2017, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukaku u epizodi “Izdali me prijatelji, prodao me brat”

Belgijski napadač ljut na trenera, stručni štab i Mina Rajolu

Frka u Mančesteru. Kako javlja Dejli Miror, trener Žoze Murinjo imaće pune ruke posle jer navodno postoji velika doza netrpeljivosti između napadača Romelua Lukakua i Zlatan Ibrahimovića. Odavno je poznato kakav karakter ima švedski veteran, bez dlake na jeziku, a to je pokazuao i u svlačionici Junajteda gde je kritikovao Lukakua i doveo u pitanju njegov status prvog napadača ekipe. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

To je navodno toliko uticalo na Lukakua da je Belgijanac poslednje dve nedelja postao toliko nesrećan i ne pruža partije na očekivanom nivou. Lukaku je po dolasku na Old Traford upravo od Ibrahimovića tražio neku vrstu blagoslova i podrške. Od letošnjeg prelaska iz Evertona Lukaku je odigrao 27 mečeva i dao 15 golova, a Šveđanin se oporavljao od povrede od aprila i tek nedavno se vratio na teren.

Ibrahimović k’o Ibrahimović, čim se vratio, počeo je da se ponaša kao gazda na Old Trafordu, a Lukaku je navodno ljut i na trenera Murinja i stručni štab, ali i na Pola Pogbu jer su stali na stranu Šveđanina. Ali tu se ne završava spisak ljudi na koje je ljut Lukaku. Na njemu je i Mino Rajola, njegov, ali i menadžer švedskog fudbalera. Sudeći po formi i rezultatima Mančester Junajteda, portugalskom stručnjaku valjalo bi da reši što pre ovu situaciju jer se ulazi u drugi deo sezone kada se i odlučuje o trofejima.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.