Lukaku s dva gola spasao veče u Ligi nacija

Izvor: Vesti-online.com, 12.Okt.2018, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukaku s dva gola spasao veče u Ligi nacija

Malo uzbuđenja na sedam mečeva, a pogodaka nije bilo samo na Rujevici u duelu Hrvatske i Engleske od kojeg se najviše očekivalo.

Najmanje je, sva je prilika, viđeno na meču od kojeg se najviše očekivalo večeras. U reprizi polufinalne utakmice s nedavnog Mundijala u Rusiji svetski vicešampion Hrvatska je na Rujevici igrala bez golova s Engleskom. Tribine su bile prazne jer je UEFA kaznila domaćina zbog ispada navijača.

Englezi su u drugom poluvremenu pogodili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prečku posle kornera (Kejn), a obrukao se napadač Rašford, kada je nespretno zahvatio loptu oči u oči s hrvatskim golmanom Livakovićem.

Should've done better?

Another chance goes begging for Gareth Southgate's men.

It remains scoreless between Croatia and England.#OptusSport #NationsLeague #CROENG pic.twitter.com/kBfE1GQtvp— Optus Sport (OptusSport) October 12, 2018

U Ligi nacija je odigrano sedam utakmica večeras, a mreže se nisu tresle samo u Rijeci. Najviše golova je palo na stadionu "Kralj Boduen" u Briselu. Belgija je pobedila Švajcarsku s 2:1. Oba pogotka za domaćina postigao je najbolji strelac reprezentacije Romelu Lukaku u 58. i 84. minutu. To su mu bili 44. i 45. pogodak u državnom timu na 78 mečeva. Mogao je i do het-trika, ali je propustio dobru priliku s pet metara. Švajcarskoj je nadu da će osvojiti makar bod dao Mario Gavranović u 76. munutu.

#Belgium 1:0 #Switzerland | Nations League | Group A2 | 58' #Lukaku#BELSUI

via VideoGoals_HD pic.twitter.com/whwQL7nGSm— via VideoGoals_HD (viaVideoGoals_) October 12, 2018

#Belgium 2:1 #Switzerland | Nations League | Group A2 | 84' #Lukaku#BELSUI

via VideoGoals_HD pic.twitter.com/i01MfB52os— via VideoGoals_HD (viaVideoGoals_) October 12, 2018

‘The General’ setting his usual superb example. #Lukaku pic.twitter.com/FelzIGzeKM— Dave Ellis (fullback03) October 12, 2018

Our #WorldCup prize boys !

Congratulations RomeluLukaku9 hazardeden10 thibautcourtois #REDTOGETHER #BELSUI #NationsLeague pic.twitter.com/8cj8xhFGxD— Belgian Red Devils (BelRedDevils) October 12, 2018

Grčka je na Olimpijskom stadionu u Atini pobedila Mađarsku s 1:0. Strelac je bio Konstadinos Mitroglu u 65. minutu. Junak Austrije u pobedi s 1:0 protiv Severne Irske u Beču bio je Marko Arnautović. Mrežu je zatresao u 71. minutu.

Le but de #Mitroglou avec la Grece!#TeamOM pic.twitter.com/ggq0egavX7— V A N (VanishedWap) October 12, 2018

RT UEFAcom_es: ¡FINAL!

Terminados los siete partidos de este martes en la #NationsLeague con los siguientes resultados... pic.twitter.com/RxXhuoAaCn— Elinmejorable (el_inmejorable) October 12, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.