Lukaku na Bridžu? Kuman ima jedan uslov!

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2017, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukaku na "Bridžu"? Kuman ima jedan uslov!

Kako prenose engleski mediji, strateg Evertona ima ponudu za "Plavce".

Čelsi je izgleda rešen da na "Stamford Bridž" vrati Romelua Lukakua.

Belgijanac je upravo iz redova "Plavaca" pojačao Everton, na "Gudisonu" je stasao i postao jedan od najboljih napadača na "Ostrvu".

Sada bi Čelsi da ga vrati, šuškalo se da će im Everton za to zadovoljstvo tražiti 80 miliona funti (preko 90 miliona evra).

Ipak, prema novim informacijama, Ronald >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kuman sada ima novu ideju.

Izgleda da se Holanđaninu dopao napadač Čelsija, koji je minulu sezonu proveo na pozajmici u Ajaksu Bertran Traore.

Golgeter iz Burkine Faso je imao jako dobru sezonu u Amsterdamu, postigao je 13 golova, imao i četiri asistencije na 39 nastupa, pa se verovalo da će mu Konte ukazati priliku na "Bridžu" naredne sezone.

To se najverovatnije neće desiti, nekoliko klubova je voljno da ga preseli u svoje redove, među njima su i francuski Lion, kao i Vest Hem.

Sada se u čitavu priču uključio i Everton, koji čini se ima i najbolje šanse. Kuman bi za Lukakua želeo Traorea, ali i pozamašnu doplatu, svakako manju od 90 miliona evra, kolika je navodno Lukakuova cena.

Lion je navodno bio spreman da ponudi 20 miliona evra Čelsiju za Traorea, kada to oduzmemo od cene robusnog Belgijanca, Čelsi bi za njegove usluge morao da plati 70 miliona evra, ali i da Traorea pusti na "Gudison park".

Ko bi prema vašem mišljenju bolje prošao u ovakvom scenariju?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zamena za Lukakua stiže iz Španije

Izvor: Sportske.net, 11.Jun.2017, 17:48

Engleski mediji pišu da Everton privodi kraju posao oko dovođenja napadača...'Daily Mail' prenosi da je golgeter Malage Sandro Ramirez na pragu 'Gudison Parka'...Everton će poslati avion po njega i posao bi mogao da bude završen već sutra u toku dana...Ronald Kuman će dobiti napadača po "bagateli",...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.