Lukaku moli za oproštaj

Izvor: B92, 22.Jul.2023, 15:46

Lukaku moli za oproštaj

Belgijanac Romelu Lukaku uporedo je vodio pregovore sa Interom i Juventusom, a kada se to saznalo, više ništa nije bilo isto.

Napadač Čelsija sam je sebi "pucao u nogu" zbog greha koji je učinio u želji da sebi isposluje što bolji ugovor u budućoj karijeri. Uradio je neoprostivo: pregovarao je sa dva rivalska kluba, dva kluba koja u Italiji stoje na najudaljenijim tačkama kada su u pitanju poštovanje i tolerancija.

A to se ne radi.

Zato je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Lukaku sada u poziciji da mora da moli jedne da mu oproste - svoj bivši klub Inter.

Naime, čim se saznalo za njegov "greh",Inter je stavio tačku na pregovore sa Čelsijem oko transfera Romelua Lukakua. Milanski klub je uvređen i veruje da je Belgijanac neke stvari radio iza leđa, a “Gazeta delo sport” navodi da fudbaler sada bukvalno moli Inter da mu da još jednu šansu.

“Lukaku moli za oproštaj”, navodi “Gazeta”.

U ovom momentu, ipak, Inter ima jasan stav – Lukaku više neće nositi crno-plavi dres i to je stav svih u klubu, od vrha do svlačionice, i ponajpre je to odluka predsednika Stivena Žanga.

U tekstu se navodi i da su na Lukakua ljuti saigrači, jer ih je čitave prethodne sezone – dok je igrao na pozajmici – ubeđivao da mu je jedina želja da ostane na “Meaci”.

Ipak, kako se stvari u fudbalu brzo i lako menjaju, niko se ne bi začudio da Lukaku na kraju završi - u Interu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.