Lukaku: Nisam ja igrač utakmice, Barela je neverovatan

Izvor: B92, 10.Avg.2020, 23:30

Lukaku: Nisam ja igrač utakmice, Barela je neverovatan

Iako je Romelu Lukaku poneo sve lovorike pobede Intera nad Bajerom iz Leverkuzena, on smatra da nije bio najbolji na terenu.

Italijanski tim je sa 2:1 pobedio "farmaceute". Prvi gol dao je Nikolo Barela, a drugi upravo Lukaku.

Belgijanac smatra da je upravo Barela bio ključ pobede INtera.

"Za mene je čovek večerašnje utakmice Nikolo Barela. Zaista je neverovatno kako igra. Pokazao je zrelost, kvalitet. Stvarno je sjajan igrač. Najbolji je nosilac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u polju. Sve je bolji iz utakmicu u utakmicu", rekao je Lukaku odmah posle utakmice.

Napadač Intera smatra da je tim Antonija Kontea vrlo dobro fizički pripremljen.

"Dobro smo i psihički i fizički. Ali moramo da naučimo da zatvaramo utakmice. Dok nije gotovo, moramo da se obezbedimo i rešimo pitanje pobednika", podvukao je Lukaku.

Inter će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Šahtjora i Bazela (utorak, 21h).

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LUKAKU POSLE REKORDA U LIGI EVROPE: Nisam bio najbolji na terenu

Izvor: Kurir, 10.Avg.2020

Belgijski fudbaler Romelu Lukaku poneo sve lovorike pobede Intera nad Bajerom iz Leverkuzena, 2:1 u četvrtfinalu Evropa Lige on smatra da nije bio najbolji na terenu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.