Lukajić: Nastić nas je izigrao

Izvor: MVP.rs, 07.Avg.2015, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukajić: Nastić nas je izigrao

Oglasili su se i iz aleksandrovačkog kluba povodom obrta sa srpskim centrom.

Pre nekoliko dana je na zvaničnom sajtu Igokee objavljen transfer srpskog košarkaša, Stefana Nastića, u taj klub. Ipak, pravi obrt se dogodio u sitne sate, kada je igrač na svom Tviter profilu objavio da nije ništa parafirao i da je i dalje slobodan igrač.

Povodom ovog slučaja se izjasnio i trener Igokee, Željko Lukajić:

"Istina je da Nastić nikada nije >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << potpisao ugovor sa Igokeom, međutim, mi smo potpisali ugovor sa njegovom menadžerskom agencijom i praktično je sve bilo završeno oko njegovog prelaska u naš klub. Nastić se poneo izuzetno neprofesionalno i izigrao poverenje svoje agencije, a mislim da je time najviše naštetio sebi. Slušajući savete pojedinih ljudi iz Novog Sada, trenera koji su ga savetovali zbog sitnih ličnih interesa, nazivajući pritom Igokeu pogrdnim imenom, on je izabrao klub u kojem objektivno neće dobiti šansu. Mislim da je za njega bolja opcija bila da dođe u Igokeu, da se izgradi i igrački i generacijski i da nakon toga napravi veliki transfer, međutim, on sam je izabrao drugu, za njega lošiju opciju. Žao mi je što je slušao ljude koji imaju školu košarke, a da za petnaest godina nisu izbacili nijednog igrača".

Lukajić je verovatno aludirao na Crvenu zvezdu Telekom, sa kojom se Nastić već uveliko dovodi u vezu. Ali, zvanične objave o prelasku u šampiona ABA lige i Srbije nije bilo.

(foto: mozzartsport.com)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.