Luka je ponovo zvezda Reala na drušvenim mrežama, evo i zbog čega! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2019, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka je ponovo zvezda Reala na drušvenim mrežama, evo i zbog čega! (video)

Demonstrirao je još jedan od svojih kvaliteta.

Luka Jović nastavlja vredno da radi, nije dobio poziv da nastupi u dresu reprezentacije, pa zato svo vreme tokom pauze koristi da se što bolje spremi za nastavak sezone i da se nametne treneru Zidanu, koji mu nije previše verovao u dosadašnjem toku sezone.

Preneli smo da su se pre par iz Reala pohvalili sa Jovićeva dva pogotka tokom jedne trening utakmice, a srpski napadač je ponovo završio na društvenoj mreži "kraljevskog" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kluba.

Ovoga puta je u centru pažnje bio njegov snažan udarac, još jedan u nizu kvaliteta koje Jović poseduje.

U prilogu je snimak sa treninga "Los Blankosa", na kojem Jović postiže zaista efektan pogodak, a društvo mu prave i Karim Benzema i Vinisijus Žunior, sa svojom kombinacijom.

🚀 That Luka Jović power.

✨ That @Benzema assist.

⚽ That @viniciusjr goal.

📍 #RMCity | #HalaMadrid pic.twitter.com/ySCtdwomcb

— Real Madrid C.F. 🇬🇧🇺🇸 (@realmadriden) October 11, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.