Luka Stojanović još dve godine u Čuki

Izvor: B92, 16.Jun.2023, 20:39

Luka Stojanović još dve godine u Čuki

Fudbaler Čukaričkog Luka Stojanović produžio je danas ugovor sa tim klubom na još dve godine.

"Brzo smo se dogovorili, nije bilo nikakvih prepreka da se saradnja nastavi... Drago mi je da branim boje Čukaričkog i da igram Evropu sa ovim klubom", rekao je Stojanović za klupski sajt.

"Imao sam u januaru dogovor sa upravom kluba na pola godine, da dođem i da pomognem ekipi. Sve je prošlo u najboljem mogućem redu, ekipa se podigla, napravili smo istorijski uspeh >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obezbeđivanjem mesta koje garantuje plasman u grupnu fazu, da li Lige Evrope ili Lige konferencije", dodao je on.

Stojanović se u Čukarički vratio posle dve sezone u inostranstvu, jednu je proveo u MLS ligi u Čikago fajeru, drugu u Saudijskoj Arabiji u Al Hazemu.

"Imao sam i sada neke ponude iz inostranstva, pa i one konkretne, sa Kipra, iz Azije, konkretno Saudijske Arabije i Emirata. Siguran sam da je Čukarički najbolja opcija i za mene i za moju porodicu. Uživamo u Beogradu i rastemo uz ovaj klub", naveo je Stojanović.

On se složio sa sa sportskim direktorom Čukaričkog Vladimirom Matijaševićem koji je ranije izjavio da su ciljevi ekipe da ponovo izbori plasman u Evropu, a da se na međunarodnoj sceni pokaže u što boljem svetlu.

"Naravno, mi ćemo uvek težiti nečemu još boljem, truditi se da budemo što bolje plasirani. Pred nama je i osam utakmica u Evropi, a moražemo da zadržimo intenzitet i u Super ligi i Kupu Srbije, neće uopšte biti lako", rekao je Stojanović.

"Pred nama je veliki izazov, treba nam dodatna snaga, volja i želja da sve izvučemo na najbolji mogući način", zaključio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.